HOTELS IN BARCELONA

Hotels in Barcelona, online hotel in Barcelona boeken, zonder reserveringskosten en zonder annuleringskosten.

hotelsinbarcelona.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Bezienswaardigheden in Barcelona

Op deze pagina hebben wij voor u een aantal interessante bezienswaardgheden of hotspots in Barcelona verzameld, zoals het meesterwerk van de architect Antonio Gaudí: de Sagrada Família en het Parc Montjuïc en Zoo Barcelona: de dierentuin van Barcelona.

 

Voor musea in Barcelona kunt u in het linkermenu de pagina Musea in Barcelona raadplegen.


 

Architectuur van Gaudí

Het grote meesterwerk van de architect Antonio Gaudí is de Sagrada Família, deze enorme basiliek in het centrum van Barcelona, is nog steeds niet af. Maar Gaudí heeft nog veel meer op zijn naam staan, zoals het Park Güell en het huis La Pedrera/Casa Milà.


 

La Rambla

De beroemdste boulevard van de stad waar iedere bezoeker van Barcelona toch minimaal één keer over heen wandelt. Omzoomd door bomen en bevolkt door straatartiesten is dit DE plek die dag en nacht bruist.


 

Mercado de Sant Antoni

Doordeweeks zijn het vooral buurtbewoners die hun dagelijkse boodschappen doen op de vers- en textielmarkten. In het weekend zijn het boekenverzamelaars, Star Wars-fanaten en collectie verzamelaars die hier te vinden zijn.


 

Zoo Barcelona

Een bijzonder mooie dierentuin voor het hele gezin. Naast de prachtige dierentuin zijn er nog meer dingen te beleven zoals: elektrische autootjes, picknickplaatsen, een minitreintje en pony’s waarop kinderen een ritje kunnen maken.


 

Transbordador Aeri Del Port

Niet iets voor mensen met hoogtevrees: dit is een kabelbaan van de haven naar het topje van de Montjuïc. De cabines hangen aan kabels hoog boven de stad. Een spectaculaire vlucht met een indrukwekkend uitzicht over de zeezijde van de stad.


 

Parc MontjuïcNi

Barcelona heeft vele parken, maar het Park Montjuïc is het populairst. Het is een prachtig park maar er bevinden zich ook vele attracties: een oud fort, een militair museum, het Museu Nacional d'Art de Catalunya, het Miró Museum en de Magische Fontein.


 

Barri Gotic

Deze Gotische Wijk is het ware hart van Barcelona. Het is het oudste deel van de stad, tijdens Augustus (27 v.C. - 14 n.C.) door de Romeinen gekozen als plaats om een nieuwe colonia te stichten. Vroeger was de oude stad afgesloten met stadsmuren.


 

Parc d'Atraccions Tibidabo

Pl. del Tibidabo, 3-4.

Barcelona, Spanje

Tel.: +34(0)932 117942

 

www.tibidabo.es

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands